Home | Buitenland | Fins succes voor Guliane Boko

Fins succes voor Guliane Boko

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Fins succes voor Guliane Boko

HELSINKI – De jonge Guliane Boko heeft in Finland haar tweede overwinning behaald. Ze was op de baan van Vermo de snelste met Ari Moilanen als rijder in een tijd van 1.16,3 over 2100 meter, hetgeen tevens een nieuw record betekende.

Het was met een eerste prijs van twee mille ook veruit het meest lucratieve optreden van de draver tot dusverre in haar loopbaan. De dochter van Namarra Boko heeft met de bijna tien jaar oudere halfbroers Warlord Boko en Zagros Boko al twee snelle familieleden.

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: