Home | Buitenland | Eagle Greenwood wint op PMU-meeting

Eagle Greenwood wint op PMU-meeting

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Eagle Greenwood wint op PMU-meeting

MÜNCHEN – Fokker Frank Bins zal blij zijn geweest met de ‘PMU-Rennen’ rond het lunchuur op de baan van München. Daar zegevierde woensdag de door hem gefokte Eagle Greenwood, tot dusverre het meest lucratieve succes in zijn loopbaan.

De zoon van Kiwi en Nikki Groenhof werd door Jochen Haide in 1.16,5 over 2125 meter naar de winst gereden. Die tijd betekende tevens een nieuw record. Eagle Greenwood is een halfbroertje van de grootverdiener Duke of Greenwood.

 

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: