Home | Buitenland | Winst voor Fetiche Boko

Winst voor Fetiche Boko

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Winst voor Fetiche Boko

ÖSTERSUND – In het Zweedse Östersund was dinsdag succes weggelegd voor Fetiche Boko. Voor de door Ulf Ohlsson gereden merrie was het de tweede winst in haar loopbaan, na haar debuutzege vorig jaar juni.

De merrie zette een winnende tijd neer van 1.17,3 over 2140 meter en dat was nog ver verwijderd van haar besttijd van 1.14,7. Ze is een dochter van Juliano Star en Breeders Crown-winnares Suzanne die met Elton Boko, Cezanne Boko en Baroness Boko drie kinderen heeft met een record dat sneller is dan 1.14,0.

 

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: