Home | Buitenland | Aline du Bosquet wint voor Jordy Denneman

Aline du Bosquet wint voor Jordy Denneman

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Aline du Bosquet wint voor Jordy Denneman

BIHOREL LES ROUENS – De door Jordy Denneman getrainde Aline du Bosquet heeft op de baan van Bihorel les Rouens een verrassende zege behaald. In handen van Thomas Micholt was de zes jaar oude merrie de snelste in 1.18,1 over 2500 meter.

Het was pas de tweede winst in de loopbaan van de merrie, die haar eerste succes boekte op de baan van Vire in februari 2013. Dat jaar liep ze ook haar record van 1.15,8. Inmiddels verdiende ze – de laatste tijd vooral op de minder voorname hippodrooms – ongeveer een halve ton aan prijzengeld.

 

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: