Home | Buitenland | Mooi succes voor Arnold Mollema

Mooi succes voor Arnold Mollema

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Mooi succes voor Arnold Mollema

BERLIJN – Arnold Mollema deed prima zaken in Berlijn met een goed betaalde zege van Blackhawk. Ook was er succes voor Flash di Quattro.

In een Trial van de Abdell Toddington Rennen was Arnold Mollema succesvol met de driejarige Blackhawk. De hengst van Wilco van der Jagt noteerde een winnende 1.15,8 voor 1900 meter en gaat naar het zich laat aanzien een hoofdrol vertolken in de komende klassieke koersen voor zijn jaargang. De draver is in het Deense Herfolge gefokt door het echtpaar Bo en Katerina Jondahl.

In de openingskoers ging de winst naar Flash di Quattro die met Thorsten Tietz in 1.14,6 naar de winst snelde. Dat was de derde winst op rij voor het halfbroertje van de sterke Emma di Quattro, eveneens gefokt door de succesvolle Bolswardse Stal Quattro.

 

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: