Home | Buitenland | Bruno di Quattro heerst in Noorwegen

Bruno di Quattro heerst in Noorwegen

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Bruno di Quattro heerst in Noorwegen

BJERKE – De in topvorm verkerende Bruno di Quattro bleef ook bij zijn vierde optreden van dit jaar ongeslagen. Het was de 24e overwinning voor de hengst die in een nieuw recordtijd van 1.12,5 over 2100 meter zegevierde op de baan van het Noorse. Ook nu was trainer Frode Hamre de rijder van dienst.

De winst kwam tot stand in een finale van de Sölvdivisionen, waarvan vorig jaar nog een editie werd gewonnen door Punk vóór Denise F Boko. Qua winsom is 2016 daardoor al zijn meest succesvolle jaar, maar vooral in 2014 was Bruno di Quattro in het hoge noorden trefzeker met liefst tien overwinningen. In onze omgeving was de draver aan het begin van zijn loopbaan onder meer winnaar met Hans Bot en Robbin Bot. Sinds de zoon van fokmerrie IJssel van de Zweedse stal van Erwin Bot - voor wie hij trouwens ook al won - richting Noorwegen verhuisde, wordt hij getraind door Hamre.

 

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: