Home | Buitenland | Klein Nederlands succes in Tongeren

Klein Nederlands succes in Tongeren

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Klein Nederlands succes in Tongeren

TONGEREN - In het Belgische Tongeren was er succes voor twee dravers met een Nederlandse moeder. Zowel Hamilton Rich als Jaecon Vrijthout wist te winnen.

Hanna Huygens was de sterkste met Hamilton Rich, een zoon van Ritchy Rich (overigens Duits geregistreerd) die bij Arnold Mollema meerdere successen vierde. De merrie was een halfzusje van van Mighty Rich en Pointer Rich, beide dravers die een mooi prijzengeld bij elkaar reden.

Jaecon Vrijthout was de sterkste met Kris Depuydt. De in 1.21,1 winnende hengst is een zoon van Waecon Boko.

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: