Home | Buitenland | Baron Max wint weer met Hans Crebas

Baron Max wint weer met Hans Crebas

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Baron Max wint weer met Hans Crebas

KALMAR – Het gaat goed in Zweden met Hans Crebas die met dank aan Baron Max opnieuw een succes op de lat kon bijschrijven. De zoon van de Noorse hengst Thai Tanic was in Kalmar de snelste in 1.14,4.

Dat was de tweede winst op rij voor de draver die deels eigendom is van de Nederlander en vorig jaar ook al twee keer op rij wist te winnen. Dat gebeurde onder meer in een fors gedoteerde koers op de baan van Mantorp. Inmiddels heeft Baron Max zo’n veertig mille verdiend en staat er een mooi record van 1.13,8 achter zijn naam.

Vorig jaar wist Crebas als rijder zeventien koersen in Zweden op zijn naam te schrijven. Dit jaar staat de teller op vier, want ook met Daydream Rapida was hij twee keer winnaar. Woensdag komt hij weer in actie met Condor Motion.

 

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: