Home | Buitenland | Winst voor Fonda Boko en Fellini Boko

Winst voor Fonda Boko en Fellini Boko

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Winst voor Fonda Boko en Fellini Boko

STOCKHOLM – Op de piste van Solvalla konden nieuwe successen worden genoteerd voor Fonda Boko en Fellini Boko.

Fonda Boko zette meteen de openingsdraverij naar zijn hand met Tony Wallin als rijder. Dat gebeurde in een winnende tijd van 1.13,9 over 2140 meter. Dat betekende tevens een nieuwe besttijd.

Vorig jaar was Fonda Boko, een zoon van Zola Boko en Vonda Boko, ook seriewinnaar met vier overwinningen op rij. Dat gebeurde medio 2015. Vonda Boko, in 2007 vanuit Nederland naar Zweden vertrokken, leverde eerder ook al de snelle Capitano Boko af die in deze koers als vijfde aankwam.

Fellini Boko werd door Pet Lennartsson in 1.17,0 over 2140 meter naar de zege gelopen in een koers waarin paarden zonder overwinningen op hun palmares mochten starten. Dat leverde de zoon van Muscle Hill de eerste winst in zijn nog prille loopbaan op.

 

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: