Home | Buitenland | Eindelijk weer succes voor Favorite Boko

Eindelijk weer succes voor Favorite Boko

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Eindelijk weer succes voor Favorite Boko

ÖREBRO - Favorite Boko kende vorig jaar met Björn Goop een goed begin van zijn loopbaan door al in zijn tweede optreden te winnen. Tot deze week bleef het echter bij die ene overwinning.

De ruin was nu in Örebro echter weer eens duidelijk de sterkste in 1.15,3 over 2140 meter. Dat betekende zelfs bijna een nieuw record voor de zoon van Yankee Glide, die dat bij zijn vorige koers op 1.15,1 zette. Ook voor deze tweede zege was Björn Goop als rijder verantwoordelijk. Moeder Favor Baby verhuisde in 2010 vanuit Nederland naar Zweden en bracht er ook al de snelle Darling Boko.

 

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: