Home | Buitenland | Hoogerland boekt tweede seizoenzege

Hoogerland boekt tweede seizoenzege

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Hoogerland boekt tweede seizoenzege

BERGEN – Opnieuw winst voor de Nederlandse draver Hoogerland die sinds zijn overgang naar Noorwegen aan de lopende band successen viert. In Bergen zegevierde hij dit keer 1.15,9 over 2100 meter in een koers waarin Best of Boszorg zesde werd en Crystal Occagnes ongeplaatst eindigde.

Het was alweer de tweede seizoenzege voor Hoogerland, die in oktober 2015 zijn record naar 1.14,7 bracht, eveneens op de baan van Bergen. De ruin werd ook nu gereden door Pal Buer. De voormalige pupil van Hugo Langeweg was in het verleden onder meer succesvol in Alkmaar. Hij won nu negen keer in Noorwegen.

 

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: