Home | Buitenland | Le Miracle op dreef

Le Miracle op dreef

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Le Miracle op dreef

BOLLNAS – De aan het begin van zijn loopbaan in Duitsland nog door de gebroeders Bot gereden Le Miracle is in Zweden nog altijd opvallend succesvol. Na zijn debuutzege op Dinslaken met Robbin Bot won hij nu voor de vijfde maal op Zweedse bodem. En dat in slechts zes optredens.

Met Erik Adielsson als rijder zette de door Jean Pierre Dubois gefokte draver een winnende tijd neer van 1.14,9 over 2140 meter. De winst gebeurde in het kader van de Anders Kilströms Minne, waarvan de finale pas veel later dit jaar wordt gelopen.

 

 

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: