Home | Buitenland | Nieuwe zege Bass Victory

Nieuwe zege Bass Victory

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Nieuwe zege Bass Victory

EBREICHSDORF – Op de prestigieuze baan van het Oostenrijkse Magna Racino was er winst voor Bass Victory. De zoon van Castleton Bass en Meg Baldwin zette met rijder Erich Kubes een winnende tijd neer van 1.15,0 over 2140 meter.

Het betekende de tweede winst op rij voor de ruin die een mooi prijzenbedrag van ruim 2000 euro bij mocht schrijven. Bij ons koerste hij in de kleuren van Peter Aleman en werd getraind door Tom Kooyman. Onlangs verbeterde hij in Wenen zijn record al naar 1.14,3 en zijn winsom bedraagt meer dan 25.000 euro.

 

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: