Home | Buitenland | Fins succes voor Capone Boko

Fins succes voor Capone Boko

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Fins succes voor Capone Boko

SEINAJÖKI - Voor Capone Boko was in het Finse Seinajöki een knappe zege weggelegd in een koers over 2100 meter. In handen van Markku Nieminen werd daarmee de eerste seizoenzege behaald. Dat gebeurde in 1.14,9.

De zoon van Yankee Glide en Simb Capi die lang eigendom bleef van fokker Boko Stables en vorig jaar zijn record aanscherpte tot 1.12,9 verdiende inmiddels bijna een halve ton. Moeder Simb Capi bracht ook al goede paarden als Sunzi November, Zimba Boko, Angie Boko en Bret Boko.

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: