Home | Buitenland | Crack Summerland hervindt zegepad weer

Crack Summerland hervindt zegepad weer

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Crack Summerland (Archieffoto) Crack Summerland (Archieffoto)

KUURNE – In maart vorig jaar behaalde Crack Summerland zijn zesde overwinning op rij op de baan van Kuurne en leken de bomen tot aan de hemel te groeien. Vervolgens verbeterde de door Bram Kooy gefokte ruin zijn record nog naar 1.12,9, maar winnen zat er niet meer in.

In Kuurne was het met vaste rijder Jules van den Putte Jr toch weer een keer raak. De bij Hugo Langeweg aan zijn succesvolle loopbaan begonnen ruin was de sterkste in 1.17,3 over 2300 meter. Zijn winsom bedraagt intussen meer dan veertig mille.

 

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: