Home | Buitenland | Snelle zege voor Enzo Newport

Snelle zege voor Enzo Newport

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Snelle zege voor Enzo Newport

HAMBURG – Op de baan van Hamburg was deze week succes weggelegd voor Enzo Newport en Fleur Occagnes.

Voor de vierde maal in zijn laatste vijf starts was Enzo Newport succesvol. De zoon van Incredible Hulk en Unique Boko noteerde een winnende tijd van 1.15,8 over 2200 meter en dat was voldoende om zijn favorietenstatus waar te maken. Met Michael Nimczyk als rijder was de ruin de snelste.

Het was niet de enige zege voor Nimczyk met een Nederlands accent, want ook met Fleur Occagnes was hij succesvol. De door Henk Grift getrainde merrie was de vlotste in 1.17,0 over 2200 meter.

 

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: