Home | Buitenland | Zeges voor Chivas Boko en Ebony Boko

Zeges voor Chivas Boko en Ebony Boko

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Zeges voor Chivas Boko en Ebony Boko

MANTORP – Twee dravers die hun oorsprong nog hebben in de zo succesvolle Bootsman-kraamkamer waren succesvol op de baan van Mantorp. Zowel Chivas Boko als Ebony Boko wist te winnen.

Chivas Boko was in Mantorp voor de elfde maal in zijn loopbaan succesvol. Hij werd door Robert Bergh in 1.13,5 over 2140 meter naar de winst gereden. De al bijna een vol jaar niet meer winnende (en ook koersende) Chivas Boko is een zoon van Credit Winner en heeft inmiddels een fraai record van 1.12,7 achter zijn naam. De van origine Amerikaanse moeder Vision Boko leverde eerder met Beverly Boko (meer dan een ton aan winsom), Debra Boko, Evasion Boko en Forni Boko ook al kinderen af die op Zweedse bodem succesvol waren.

Ebony Boko boekte de vijfde winst in zijn loopbaan. In handen van Oskar J Andersson noteerde de hengst een winnende tijd van 1.13,0 over 1640 meter en dat was een duidelijke verbetering van zijn record. De zoon van Chocolatier en Favor Baby (ook al de moeder van de goede Darling Boko) nam zoals voor hem gebruikelijk snel de kop en stond deze niet meer af. In dit nummer werd Finca Boko vijfde.

 

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: