Home | Buitenland | Belgisch succes Early Boshoeve

Belgisch succes Early Boshoeve

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Belgisch succes Early Boshoeve

TONGEREN – Wiebe Landman is bezig afscheid te nemen van zijn cavalerie, maar ongetwijfeld zullen we de komende jaren nog vaak genoeg Boshoeve-dravers langs zien komen in de uitslagenlijsten. Zo was er in Tongeren succes voor Early Boshoeve.

De dochter van Look de Star en Pussycat Boshoeve doet het na een mindere periode in Duitsland heel behoorlijk op Belgische bodem. Met Jules van den Putte Jr  was de merrie de snelste in 1.19,6 over 2650 meter. In maart was ze ook al succesvol in Kuurne. De door Landman destijds Zweeds geregistreerde draver stond voorheen in training bij Tom Kooyman en Marcel Hauber.

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: