Home | Buitenland | Dino Newport pakt overwinning

Dino Newport pakt overwinning

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Dino Newport (Archieffoto © www.mbfotos.nl) Dino Newport (Archieffoto © www.mbfotos.nl)

MÖNCHENGLADBACH – Het Was duidelijk dat de meeting van Mönchengladbach hinder ondervond van de koersen in Wolvega. Toch was er met Dino Newport van Peter ter Borgh nog een Nederlandse winnaar terug te vinden.

In handen van trainer Michael Nimczyk behaalde de hengst zijn eerste winst sinds bijna één jaar.  De winnende tijd was 1.16,9 over 2100 meter. Als tweejarige behaalde Dino Newport een fraaie zege in een Duitse Breeders Crown, waarbij hij werd gereden door Jesse ter Borgh.

 

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: