Home | Buitenland | Rovero d’Asolo naar zege

Rovero d’Asolo naar zege

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Rovero d’Asolo naar zege

BJERKE – Voor de eerste maal sinds zijn vertrek naar Noorwegen was er winst voor Rovero d’Asolo. De ruin zette op de baan van Bjerke een winnende tijd neer van 1.14,8 over de mijl.

De bij ons al vaak met Robin Bakker winnende zoon van Varenne kende een moeizaam begin na zijn overgang. Zijn eerste twee optredens werden een mislukking, maar met Eirik Hoitomt was het nu toch raak.

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: