Home | Buitenland | Zeges voor Enkai Boko en Galliano Boko

Zeges voor Enkai Boko en Galliano Boko

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Zeges voor Enkai Boko en Galliano Boko

MANTORP – Op de baan van Mantorp zag John Bootsman weer twee fokproducten winnen. Zowel Enkai Boko als Galliano Boko was succesvol op de Zweedse piste.

In Mantorp boekte Enkai Boko maandag de tweede winst in zijn loopbaan, maar dat was ook wel meteen de tweede op rij. De ruin was in handen van Joakim Wallin de snelste in 1.17,0 over 2160 meter.

De zoon van From Above en Whinchat Boko kwam pas vier keer in actie en lijkt per koers nog te verbeteren, al profiteerde hij nu nog wel van het voorlaatste band. Galaxy Arriba was als tweede aankomende qua kilometertijd immers sneller.

Ook de driejarige Galliano Boko was de snelste in een opdracht over 2140 meter. Zijn debuut leverde met Per Lennartsson een winnende tijd op van 1.17,1, goed genoeg om een fors aantal driejarige leeftijdgenoten knap terug te wijzen in een met vijf mille gedoteerde koers.

 

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: