Home | Buitenland | Zeges Donadonitranss R en Evian Boko

Zeges Donadonitranss R en Evian Boko

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Zeges Donadonitranss R en Evian Boko

BRAVANTICE – Ook in Tsjechië is het nieuwe drafseizoen op gang geschoten. Al tijdens de eerste koersdag op de baan van Bravantice konden twee Nederlandse paarden worden gehuldigd. Zowel Donadonitranss R als Evian Boko wist een zege te boeken.

Donadonitranss R was de snelste in handen in Zdenek Vavra in een winnende tijd van 1.16,7 over 2140 meter. De door Roel en Klaas Redder gefokte draver klopte daarbij paarden als Damalia (tweede) en Zazazoo, als tienjarige de oudste starter op deze meeting. De winnende zoon van Ken Warkentin en The Best Fanatic liep vorig jaar een nieuw record van 1.14,7.

Winst was er ook voor Evian Boko met Jaromir Kotasek. De zoon van Aqua was de snelste in een miniveldje van vier paarden en won voor de zevende maal op rij.

 

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: