Home | Buitenland | Belgische zege voor Fibonacci

Belgische zege voor Fibonacci

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Belgische zege voor Fibonacci

KUURNE – In het Belgische Kuurne heeft fokker Stal Amsterdam naast Contador nog een andere prijsjager rondlopen. Ook Fibonacci doet het er uitmuntend en won opnieuw.

Fibonacci had destijds maar één zege op Duindigt nodig om buitenlandse interesse te wekken. De zoon van Russel November zegevierde nu in een voor hem nieuwe recordtijd 1.15,7 over 1800 meter met Jules van den Putte. Net als bij zijn eerste Belgische winst bleef de honorering hiervoor met nog geen 500 euro echter wat ondermaats. Fibonacci is vernoemd naar een Italiaanse wiskundige wiens rekenlijn door veel wedders wordt gevolgd.

 

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: