Home | Buitenland | Donna di Quattro naar vierde seizoenzege

Donna di Quattro naar vierde seizoenzege

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Donna di Quattro naar vierde seizoenzege

STOCKHOLM – De merrie Donna di Quattro blijft opvallend presteren. Na winst in de Prix d’Angouleme en de Steinlagers Äreslöpp was ze nu de snelste in de Pixies Lopp, net als de een eerdere zege in Halmstad een koers in het kader van de Stoeliten.

De dochter van Love You en Whoopie As zette een winnende tijd neer van 1.10,9 over 1640 meter en dat was meteen een nieuw record. Ze klopte daarbij Windy Ways en Blue Martini As. De winsom van de door Stal Quattro uit Bolsward gefokte merrie is omstreeks de 320.000 euro. Als tweejarige scoorde Donna di Quattro al zeges in een Breeders Crown en de Trottex Auktionslopp, terwijl ze vorig jaar op Vincennes ook de Prix Klymene wist te winnen. Ze won vier van haar laatste vijf starts, waarbij alleen een fout in de Prix Helen Johansson als dissonante onderbreking geldt.

 

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: