Home | Buitenland | Trust Speed wint alweer over de stayersafstand

Trust Speed wint alweer over de stayersafstand

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Trust Speed wint alweer over de stayersafstand

LYON LA SOIE – Voor de tweede maal dit jaar heeft Trust Speed van eigenaar Jan Stins een koers op zijn naam geschreven. De inmiddels negen jaar oude ruin was de snelste in Lyon La Soie met Franck Jamard de snelste in 1.14,6 over 2725 meter.

Eerder dit jaar was de ruin ook al succesvol in Saint Galmier. De zoon van Ludo de Castelle lijkt daarmee definitief afgerekend hebben met de galoppades die een poos van zijn loopbaan decoreerden.

 

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: