Home | Buitenland | Titanio CR wint in Odense

Titanio CR wint in Odense

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Titanio CR (Archieffoto © www.mbfotos.nl) Titanio CR (Archieffoto © www.mbfotos.nl)

ODENSE – Het blijft in Denemarken voortvarend gaan met Titanio CR, de Italiaanse ruin die vorig jaar bij ons nog won met vader én zoon Langeweg. Ook zijn derde start op Deense bodem zette hij in winst om.

Dat gebeurde in Odense net als bij zijn vorige twee zeges in handen van Steen Juul, die de zoon van Conway Hall in 1.13,8 over 2140 meter naar de winst reed. Die tijd betekende ook een nieuwe besttijd.

 

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: