Home | Buitenland | WK wedden levert topomzet op

WK wedden levert topomzet op

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Croatie d'Amour (Archieffoto © www.mbfotos.nl) Croatie d'Amour (Archieffoto © www.mbfotos.nl)

WOLVEGA – Met een omzet van bijna twee ton mag de tweede editie van het WK wedden op Victoria Park een doorslaand succes worden genoemd. Meest succesvolle rijder in Wolvega was onze zuiderbuur Jos Verbeeck, die twee paarden naar de winst reed.

Verbeeck reed zowel Croatie d’Amour als Vinochka naar een overwinning. In beide gevallen betrof het een gastritje voor de rijder die binnenkort mogelijk wat minder vaak in Friesland te zien zal zijn. De Belgische toppikeur gaat in Italië samenwerken met Holger Ehlert die om een vervanger voor de geblesseerde Roberto Vecchione verlegen zat. Ook in Frankrijk (waar Verbeeck vanwege een schorsing vooralsnog buitenspel staat) was Verbeeck al regelmatig actief voor Ehlert.

Kijk voor de uitslagen op de pdf-bijlage aan de onderzijde van de pagina.

 

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: