Home | Buitenland | Winst Diego Kievitshof en Elegance Fanatic

Winst Diego Kievitshof en Elegance Fanatic

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Winst Diego Kievitshof en Elegance Fanatic

BERGEN – In het Noorse Bergen waren donderdag twee draver van Nederlandse afkomst succesvol. Zowel Diego Kievitshof als Elegance Fanatic was succesvol.

De sinds eind 2014 in Noorwegen actieve Diego Kievitshof heeft in Noorwegen zijn vierde zege behaald. Hij was donderdag de snelste op de baan van Bergen, de baan waar hij doorgaans in actie komt. Daar legde hij in een tijd van 1.17,4 beslag op een eerste plek.

Dat gebeurde in een montékoers  in een opdracht over 2600 meter met Hege Kristin Hoyland in het zadel. In onze omgeving kwam de ruin niet tot bijzonder aansprekende resultaten. Zijn ooit met Cees Kamminga in Hamburg gevestigde besttijd van 1.17,4 verbeterde hij in Noorwegen inmiddels naar 1.15,9, vorig jaar eveneens gelopen op de baan van Bergen.

Elegance Fanatic boekte tijdens dezelfde meeting haar derde winst op rij op Noorse bodem. De door Roel Redder gefokte merrie die bij ons de Sweepstakes Merries won, was met Ove Wassberg de rapste in 1.15,8 over 2120 meter. De draver, die bij ons drie zeges behaalde, klopte onder meer de ongeplaatste Best of Boszorg.

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: