Home | Buitenland | Noorse zege Express Rapida

Noorse zege Express Rapida

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Noorse zege Express Rapida

OSLO – Voor de tweede keer op rij was op de baan van Forus in Oslo winst weggelegd voor Express Rapida. Dat gebeurde dinsdag met Pal Buer als rijder en in een winnende tijd van 1.14,9 over 2040 meter.

Haar record van 1.14,7 liep de door Thijs van Dijk uit Stiens gefokte merrie vorig jaar nog in Gelsenkirchen, één koers na haar laatste zege in ons land. Op Wolvega was ze toen de sterkste met Rick Ebbinge. De merrie viel bij ons verder op door haar fors beloonde tweede plaats in de Virgill Boko Grand Prix.

 

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: