Home | Buitenland | Ook in Dinslaken Hollandse winnaars

Ook in Dinslaken Hollandse winnaars

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Ook in Dinslaken Hollandse winnaars

DINSLAKEN – De meeting van Dinslaken stond wat in de schaduw van het drafgeweld in Hamburg, maar leverde voor Rob de Vlieger en Yvonne Wagenaar wel degelijk Nederlandse winnaars op.

Rob de Vlieger liet in Alkmaar zijn paarden sturen door Jan Thijs de Jong, terwijl hij zelf richting Dinslaken trok. Daar was het al in de eerste koers raak met dank aan Faro Sue Heikant, de door Sjef Verhees gefokte zoon van Peggie Sue Heikant. De hengst zegevierde in 1.19,9 over 2100 meter en klopte de door Jan Hennink getrainde Cerberus.

Winst was er ook voor Yvonne Wagenaar die voor eigenaresse Sigrid Velten de vijf jaar oude Velten Cayenne naar de winst reed. De hengst klopte in 1.19,2 na felle strijd Arrivederci C met Stefan Schoonhoven.

In een amateurkoers ging de winst naar de door Reinier Feelders getrainde Beltaine. De merrie van Chris Spee was de snelste in 1.18,6 over 2100 meter en werd gereden door Silvia Raspe.

 

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: