Home | Buitenland | Arnold Mollema op dreef in Hamburg

Arnold Mollema op dreef in Hamburg

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Arnold Mollema op dreef in Hamburg

HAMBURG – Door meerdere Nederlandse trainers werd deze week niet gekozen voor een uitstapje naar Alkmaar, maar voor een Duitse meeting. Dat leverde Arnold Mollema bijvoorbeeld succes op in Hamburg.

Al in de eerste koers wist onze landgenoot te winnen met dank aan Easypeasy Rhythm. De zoon van de goede Rhythm and Speed schreef de eerste serie in het kader van de Schwarzer Steward Rennen op zijn naam. De hengst zette een winnende tijd neer van 1.15,1 over 1680 meter. In de finale zou Easypeasy Rhythm derde worden achter Lighten up Today (Michael Larsen) en de Italiaanse Tempel LB met Karel Gerrits.

Ook met Flirty or Dirty was de trainer uit Sonnega succesvol. Hij won als favoriet met de Open the sky-dochter in 1.16,1 over 2200 meter. De merrie werd door Mollema destijds zelf gefokt. In de Grote Paasprijs moest hij met More Caviar verder genoegen nemen met een derde plaats. Dat was geen schande achter de internationale topper en baanrecordhouder Banks en de Deense crack Tano Bork.  

 

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: