Home | Buitenland | Cocomoko naar zege voor Richard Westerink

Cocomoko naar zege voor Richard Westerink

Door 1
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Cocomoko naar zege voor Richard Westerink

BEAUMONT DE LOMAGNE – Natuurlijk, Richard Westerink heeft zijn faam vooral te danken aan de unieke prestaties van zijn geweldenaar en grootverdiener, maar de Nederlander levert daarnaast met regelmaat ook andere winnaars af. Zo was deze week in Beaumont de Lomagne het kleine broertje van Timoko, Cocomoko, succesvol in handen van zijn trainer.

De vier jaar oude Imoko-zoon zegevierde in de Prix Love You in een prima tijd van 1.15,5 over 2550 meter. Dat betekende een nieuw record én de derde winst in de loopbaan van de vier jaar oude ruin, die vorig jaar reeds won in Toulouse en ook al in Beaumont de Lomagne.

 

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 1 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

avatar
Els Janssen 31 mrt 2016
Eh, Ruud, je bedoelt ...:"prestaties van Timoko" en ..."broertje van Timoko""
totaal: 1 | nu in beeld: 1 - 1

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: