Home | Buitenland | Nieuw Frans succes voor Toon Wilderbeek

Nieuw Frans succes voor Toon Wilderbeek

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Nieuw Frans succes voor Toon Wilderbeek

VILLEDIEU LES POÊLES – Voor Venezia Somolli van trainer en eigenaar Antoon Wilderbeek was er mooi succes in Villedieu les Poêles. In de Normandische plaats was de zeven jaar oude merrie de sterkste in handen van David Thomain.

De zege kwam tot stand in 1.20,5 over 2800 meter. De laatste winst voor de Ganymede-dochter dateerde van bijna een jaar geleden, toen ze de sterkste was in Le Touquet. In Villedieu les Poêles werd gereden om een totaal prijzengeld van 25.000 euro.

 

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: