Home | Buitenland | ‘Oudje’ Paycheck levert Danique Homma debuutzege op

‘Oudje’ Paycheck levert Danique Homma debuutzege op

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Abrazzo d'Amour (Archieffoto) Abrazzo d'Amour (Archieffoto)

SONSBECK – Met de Paasdagen begint in Duitsland ook het recreatieve drafseizoen en dat leverde in Sonsbeck meteen Nederlands succes op met dank aan Paycheck en Abrazzo d’Amour.

Paycheck kwam twee maal in actie en dat leverde eerst in een montékoers winst op met Danique Homma in het zadel. De rijdster uit Bakhuizen behaalde pas onlangs haar vergunning als montérijdster en zette haar eerste start in het genre meteen in winst om.

De twaalf jaar oude ruin van Jan Veenstra speelde in het afsluitende nummer in handen van Simon Woudstra voor de kar echter geen hoofdrol, maar zag de winst gaan naar Abrazzo d’Amour. De draver van John Maurix uit Ylst werd door Ronald de Beer net voor Zahier Charisma naar de winst gestuurd.

De openingskoers ging naar de door Harry Pools getrainde Lucie, die door Markus Verhaelen naar de zege werd gereden.

 

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: