Home | Buitenland | Gideon Boko blijft ongeslagen

Gideon Boko blijft ongeslagen

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Gideon Boko blijft ongeslagen

HALMSTAD – Op de baan van het Zweedse Halmstad heeft Gideon Boko ook de tweede start in zijn loopbaan in winst omgezet. In handen van trainer Conrad Lugauer liep de ruin maandag in 1.17,0 over 2640 meter naar de winst.

Gideon Boko is een zoon van Virgill Boko en Orchide Hornline, een Zweedse merrie die bij Hugo Langeweg zelf tot een snel record van 1.13,8 kwam en met Avanti LM, Cypress Boko en Barfighter LM al eerdere winnaars bracht. Gideon Boko debuteerde in oktober vorig jaar met een zege, maar kwam vervolgens niet meer aan de start.

 

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: