Home | Buitenland | Frans succes voor Regio

Frans succes voor Regio

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Frans succes voor Regio

BIHOREL LES ROUENS – Mooi Frans succes voor Stal Victoria Park op de baan van Bihorel Les Rouens, waar Regio met Robin Bakker de sterkste was in een vol bezette koers over 2500 meter waarbij hij ook nog 25 meter moest geven bij de start.

De draver uit de stal van Paul Hagoort was de sterkste in de Prix de Paques, een koers die gedoteerd was met 25.000 euro. Regio kennen we bij ook ons als de winnaar van het Criterium der Driejarigen.

 

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: