Home | Buitenland | Montézege voor Crazy Lover

Montézege voor Crazy Lover

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Montézege voor Crazy Lover

CHARTRES - Hans Bot stuurt wel vaker montédravers met succes de Franse banen op en dat was ook Eerste Paasdag het geval met Crazy Lover, die onlangs met Angeline Batist nog vijfde werd op de baan van Wolvega.

In Chartres moest de zoon van Ufo Kievitshof en Kathleen Dragon het nu doen met Pierre Christian Jean in het zadel. Die kende geen problemen de draver van Hannie van der Leeden naar de winst te sturen. Compleet Well werd in dit nummer derde en met de als vijfde eindigende Avanti LM kwam nog een andere bekende aan de start.

 

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: