Home | Buitenland | Stenson LB naar zege

Stenson LB naar zege

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Stenson LB naar zege

KUURNE – Op de baan van Kuurne kon op Eerste Paasdag opnieuw winst worden genoteerd voor een voormalige pupil van Henk Grift. Stenson LB was de sterkste in 1.18,2 over 2300 meter.

De Italiaan was bij ons spaarzaam actief onder de hoede van trainer Grift, maar wordt tegenwoordig door zijn huidige trainer Piet van Pollaert gereden. Dat leverde nu in Kuurne de vierde winst in zijn laatste vijf optredens op. Vorig jaar was de Varenne-zoon ook al regelmatig succesvol in België (Mons en Kuurne) en Duitsland (Gelsenkirchen).

 

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: