Home | Buitenland | Zege Dodo de la Sable in Noorwegen

Zege Dodo de la Sable in Noorwegen

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Zege Dodo de la Sable in Noorwegen

KLOSTERSKOGEN – In het Noorse Klosterskogen was er zaterdag een zege weggelegd voor Dodo de la Sable. Het was de achtste overwinning in haar loopbaan, ze bij ons met Kurt Roeges in 2013 al seriewinnares was geworden met drie overwinningen op rij.

Inmiddels heeft de merrie een nieuw record van 1.14,9, een tijd die ze onlangs liep op de baan van Bjerke. In Klosterskogen werd ze gereden door Gunnar Austevoll en verdween een winnende tijd van 1.16,3 over 2100 meter in de boeken. Dodo de la Sable is gefokt door Wim van der Sande. In Klosterskogen pikte Sunrise Yankee (zesde) nog net een plaatsgeldje mee.

 

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: