Home | Buitenland | Eerste winst Flash di Quattro

Eerste winst Flash di Quattro

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Eerste winst Flash di Quattro

BERLIJN – In Berlijn konden vrijdag twee Nederlandse fokkers zich in de handen wrijven. Flash di Quattro zette de Bolswardse Stal Quattro nog wat nadrukkelijker op de kaart en Tjalco de Witte zag zijn Fox Dragon winnen.

In Berlijn wist Flash di Quattro vrijdag de eerste winst in zijn loopbaan te behalen. De zoon van Conway Hall was de snelste in 1.17,1 over 1900 meter. Het was de eerste zege in de nog korte loopbaan van de door Thorsten Tietz gereden draver die werd gefokt door Stal Quattro.

Ook Fox Dragon reed met Maik Esper naar de winst. De vier jaar oude zoon van Goetmals Wood was de snelste in 1.16,6 over 1900 meter.

 

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: