Home | Buitenland | Hollandse overwinningen in treurend België

Hollandse overwinningen in treurend België

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Hollandse overwinningen in treurend België

MONS – De Nederlandse inbreng tijdens de meeting van Mons liet vooral het tweede deel van de avond van zich horen. Bullseye, Balamanco, Fritz Attack en Eagle River behaalden zeges op een dag waarop heel België wel iets anders aan het hoofd had.

Bullseye werd door Rik Depuydt in 1.14,1 over 2850 meter neer de zege gereden. De draver was daarmee duidelijk sneller dan de tweede aankomende en voormalige stalgenoot Dex Beuckenswyk met Rick Ebbinge. Voor Bullseye was het de vierde winst in zijn laatste vijf optredens.

Ebbinge was even later wel als winnaar terug te vinden in de uitstlagenlijst. Met Balamanco zette hij een overtuigende 1.14,0 over 2300 meter op de klokken. Ook de als derde aankomende Eusebio Transs R (Rik Depuydt) zette met 1.14,3 overigens een prima tijd neer.

Danny Brouwer greep de macht met Fritz Attack die wordt getraind door vader Willem Brouwer. De zoon van Eilean Donon en Iris Attack was onlangs in Wolvega ook al succesvol. Dit keer was hij de snelste in 1.18,3 over 2850 meter.

Nieuw succes was er ook voor de door Aad van Schie gefokte Eagle River die met Sven Hoste een winnende 1.14,0 noteerde, waarmee oude bekenden als Darcy River, Macho Byd en Conrector naar de ereplaatsen werden verwezen. Voor Eagle River was het alweer de zevende overwinning op rij, waarbij de laatste zes steeds in lucratieve PMU-draverijen.

 

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: