Home | Buitenland | Eloise Scott pakt de draad weer op

Eloise Scott pakt de draad weer op

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Eloise Scott pakt de draad weer op

OSLO – Op de baan van Forus wist Eloise Scott dinsdag haar eerste seizoenzege te behalen. De merrie pakte daarmee de draad weer op, nadat ze na vijf zeges op rij twee minder opvallende prestaties neerzette. Dit keer had ze met vaste rijder en trainer Pal Buer genoeg aan een winnende tijd van 1.15,6 over 2040 meter.

Eloise Scott was vorig jaar nog succesvol in Wolvega met haar toenmalige trainer Dion Tesselaar. De door de familie Schotte-Van de Blink gefokte draver is een dochter van Orlando Vici en Amazing Rose.

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: