Home | Buitenland | Atomic Rapida: 1.12,8 op Malta!

Atomic Rapida: 1.12,8 op Malta!

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Atomic Rapida: 1.12,8 op Malta!

LA MARSA – De negen jaar oude Atomic Rapida heeft op Malta de pannen van het dak gelopen met een zege in 1.12,8 over 1640 meter. Met Paul Bonello benaderde de ruin daarmee zelfs zijn in Zweden gelopen record.

De nieuwe overwinning in de loopbaan van de door Jan Bierma en Thijs van Dijk gefokte draver was opvallend, want tot dusverre was hij op Malta nog niet zo voortvarend bezig geweest. Zijn moeder Sierra Rapida (een klassieke winnares) verhuisde destijds mee met Jan Bierma en echtgenote Marian vanuit Stiens naar het Zweedse Nästeruds Gard. Het record van Atomic Rapida werd daar aangescherpt naar 1.12,1.

 

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: