Home | Buitenland | Knappe winst Baretta Boko

Knappe winst Baretta Boko

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Knappe winst Baretta Boko

ROVANIEMI – Voor de tweede keer dit jaar was er succes voor Baretta Boko, die in 2015 vier keer won op Finse bodem en dit jaar ook in het Zweedse Boden al wist te winnen.

In handen van Mauri Jaara noteerde hij zondag in Rovaniemi een winnende tijd van 1.16,9 over 2100 meter. De winsom van Baretta Boko bedraagt inmiddels meer dan één ton aan euro. De ruin opende zijn loopbaan destijds bij Stig H Johansson en heeft een snel record van 1.12,3. Moeder Vintage Boko bracht ook al tonwinnaar Checco Boko (1.11,6), Eclipse Boko en Dakota Boko.

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: