Home | Buitenland | Streep door Duindigt, Alkmaar gaat door

Streep door Duindigt, Alkmaar gaat door

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Streep door Duindigt, Alkmaar gaat door

WASSENAAR – Door de toch al summiere koerskalender kan helaas alweer een nieuwe streep worden gezet. Voor de meeting van Eerste Paasdag op Duindigt werden te weinig paarden aangegeven.

Vorig jaar hield het aantal inschrijvingen ook niet over, maar werd nog wel een koersprogramma van tien koersen verreden. Een dag later volgde een meeting van negen koersen in Alkmaar plus de Megasprint. Grofweg twintig koersen (waarbij twee rennen) in totaal. Dit jaar is het Paasprogramma dus ruwweg gehalveerd.

De koersdag van Alkmaar komt niet in gevaar, want hiervoor is de animo voldoende volgens Alie Luitjes. “Ik kreeg te horen dat we minstens acht koersen hadden. Plus de Megasprint met zestien starters. Dat is voor zo’n dag misschien ook wel voldoende, want er zijn ook weer minidraverijen.” Mogelijk zal het aantal van acht reguliere koersen op het Ovaaltje door de Wassenaarse annulering nu nog wat stijgen.

 

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: