Home | Buitenland | Mooi succes voor Tricolore

Mooi succes voor Tricolore

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Mooi succes voor Tricolore

BERLIJN – De nog door Stal Vibelzee gefokte Tricolore heeft op de baan van Mariendorf in Berlijn een mooie zege behaald. De dochter van So Lovely Girl en Talent Groenhof was in handen van trainer Maik Esper de snelste in 1.15,0 over 1900 meter.

De merrie evenaarde daarmee haar record en behaalde de zesde zege in haar loopbaan die slechts dertien starts groot is. Moeder Talent Groenhof won bij ons de Fokkerstrofee voor Merries en schreef als vierjarige de Derby der Vierjarigen op haar naam.

 

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: