Home | Buitenland | Deense winst Ethiopia River

Deense winst Ethiopia River

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Deense winst Ethiopia River

KOPENHAGEN – Ethiopia River was zondag een verrassende winnaar op de baan van Charlottenlund in Kopenhagen. De dochter van Incredible Crafts en Yucca River zette over 1600 meter een uitstekende tijd van 1.13,8 neer.

Daarmee klopte de door Jesper Andersen gereden merrie onder meer de als vierde aankomende Andriesswagerman. De voorheen voor Imke de Jong koersende Ethiopia River verpulverde haar record met bijna anderhalve seconde. De door Aad van Schie gefokte winnares was in onze omgeving succesvol met zowel Kurt Roeges als Hilda Hofstra: vier keer op Duitse bodem en één keer in Groningen.

 

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: