Home | Buitenland | Succes voor Cash Greenwood

Succes voor Cash Greenwood

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Succes voor Cash Greenwood

KUURNE – In het Belgische Kuurne was er winst voor de door amateurrijder Koen Phlypo gereden Cash Greenwood, die zegevierde in een tijd van 1.17,6 over 1800 meter.

Het was de eerste winst voor de draver sinds een PMU-overwinning op de baan van Wolvega in maart 2013, een periode waarin hij doorgaans werd gereden door Rick Ebbinge. Cash Greenwood, die zondag overigens met een miniveldje opponenten hoefde af te rekenen, is een zoon van Super Arnie en Uschka Kievitshof en werd door fokker Frank Bins destijds in het Duitse stamboek ingeschreven.

 

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: