Home | Buitenland | Denise F Boko wint op Momarken

Denise F Boko wint op Momarken

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Denise F Boko wint op Momarken

MOMARKEN – Op de baan van het Noorse Momarken was zaterdag succes weggelegd voor zowel Denise F Boko als Donna di Quattro. Laatstgenoemde was de sterkste in de Steinlager Äreslöp, waarvoor elders op deze site aandacht is.

Voor Denise F Boko was het de tweede seizoenzege. Met Frode Hamre als vaste rijder zette de door Boko Stables en Flevofarm gefokte dochter van Love You en Temple Boko in een merriedraverij een winnende tijd neer van 1.14,8 over 2160 meter, hetgeen de achttiende zege in haar loopbaan betekende.

Vorig jaar won ze liefst acht koersen. De eerder in Gelsenkirchen en Wolvega succesvolle draver (ze won met Robin Bakker en Jaap Terstal koersen) is een halfzusje van de eveneens succesvolle Cronos F Boko, die grotendeels dezelfde route volgde richting Noorwegen. Inmiddels heeft Denise F Boko een mooi record van 1.12,0, in 2015 gelopen op de baan van Bjerke.

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: