Home | Buitenland | Donna di Quattro wint Steinlager Äreslöpp

Donna di Quattro wint Steinlager Äreslöpp

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Donna di Quattro wint Steinlager Äreslöpp

MOMARKEN – Het gaat ook in Scandinavië voortvarend met Donna di Quattro, die na winst in de Prix d’Angouleme en succes in een versie van de Stoeliten zaterdag met Björn Goop wist te winnen in de hoog aangeschreven Steinlagers Äreslöpp te Momarken.

De dochter van Love You en Whoopie As zette een winnende tijd neer van 1.11,8 over 1640 meter. Ze klopte daarbij Alleballakaitoz en favoriet Papagayo E in een veld van tien starters. De winsom van de door Stal Quattro gefokte merrie is omstreeks de drie ton. Als tweejarige scoorde Donna di Quattro al zeges in een Breeders Crown en de Trottex Auktionslopp, terwijl ze vorig jaar op Vincennes ook de Prix Klymene wist te winnen.

Recente winnaars Steinlager Äreslöpp:

2016 Donna di Quattro (Love You) met Björn Goop

2015 Oasis Bi (Toss Out) met Claes Svensson

2014 Mr XF Royal (Mr Commissioner) met Lars Anvar Kolle

2013 Mr Picolit (Scarlet Knight) met Ake Svanstedt

2012 Beanie MM (Super Arnie) met Johnny Takter

2011 Global Investment (Pine Chip) met Björn Goop

2010 Bobtail (Juliano Star) met Erik Adielsson

Verder nog wat Nederlands? In de uitgave van zaterdag werd de ooit in Nederland voor Stal Vibelzee actieve Punk nog knap vierde.

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: